Over de club

Sinds de oprichting van het Van Moer Logistics Cycling Team hebben al veel jeugdrenners en –rensters met succes in de kleuren van onze club gereden. Wij zijn actief in een aantal verschillende wielersportdisciplines: wielrennen op de weg, baanwielrennen en veldrijden. We streven hierbij naar een goede balans tussen prestatiegericht sporten en gezellig en sociaal bezig zijn.

Ook al lijkt de sport individueel, het is toch een ‘team’ waarin jij ook deelneemt. Er wordt dan ook op jouw inzet en sportiviteit gerekend. Het is daarom belangrijk dat je niet alleen traint maar ook aan wedstrijden meedoet.

Ook hulp van de ouders/verzorgers wordt op prijs gesteld. Meehelpen bij wedstrijden en de voorbereiding daarvan, wij rekenen dus op uw inzet en bereidwilligheid. Zonder jouw hulp kan de jeugd niet fietsen.

Onze jeugdrenners worden door een enthousiaste groep trainers begeleid. Zij worden hierin bijgestaan door jeugdbegeleiders en ervaren wielrenners. Wielrennen kan bij de miniemen vanaf het jaar waarin je 8 wordt. Het eindstation bij het Van Moer Logistics Cycling Team is bij de Junioren waar je eventueel als volwaardig wielrenner verder kan in de hogere categorieën.

Lijkt het je wat? Je bent welkom om eens te komen meetrainen, daarna kan je beslissen of je door wil gaan. Bij interesse hebt kun je contact met ons opnemen via onze 'Contact' pagina.