Training op de piste op 27 12 2021

Aan allen een gezond ,

voorspoedig en sportief hoogstaand

2022 toegewenst

Het bestuur van Van Moer logistics cycling team

 

Toon De Zutter is Vlaams kampioen

ZIJ AAN ZIJ 
voor 
MEER MEISJES OP DE FIETS

Het is zover! We herlanceerden zonet met jongerenradiozender MNM onze campagne ZIJ AAN ZIJ. Ook in 2021 gaan we voor meer meisjes op de fiets. We willen het aantal jeugdmeisjes (12-18 jaar) op de competitiefiets de hoogte in jagen. 

Jij fietst reeds competitief of vertoeft al langere tijd in het competitiewielrennen. Maar misschien heeft jouw dochter / zus / klasgenootje / buurmeisje / vriendin / nicht / metekindje ook zin om het wielrennen eens uit te proberen? Twijfel niet en laat haar inschrijven voor een van onze digitale try-outs! 

>>> SCHRIJF JE IN VOOR EEN DIGITALE TRY-OUT <<<

Daarna nemen we de ingestroomde meisjes mee in een opvolgingstraject, waarbij ze de kans krijgen om een fiets te gebruiken. Jeugdclubs en een specifiek team van vrouwen staan hen ook van aan de zijlijn bij met de nodige kennis, tips en tricks. Workshops en trainingen maken hier deel van uit. Alle drempels weg!

>>> ALLE CAMPAGNE-INFO <<<

Spread the word op sociale media en gebruik onze hashtag #ZIJAANZIJ! Met z'n allen samen voor #MeerMeisjesopdeFiets!

VRAGEN?

Check out onze website, mail naar zijaanzij@cycling.vlaanderen of stuur ons een privéberichtje via de Facebook-pagina van Cycling Vlaanderen.

Wij zijn op zoek  naar jou !

Van Moer logistics cycling team ( Wielerteam Waasland vzw ) is steeds op zoek naar bijkomende gemotiveerde medewerkers voor de verdere continue  uitbouw  van hun jeugdwerking ( miniemen tot junioren )

Interesse ?    Stuur vrijblijvend een bericht naar : willy.de.wael@telenet.be   -   0476 200 831   of spreek één van onze medewerkers aan

Wintertraining voor de miniemen / aspiranten op  " de ster "